Nieuwsbrief:

Hebt u nog vragen:
Wenst u op de hoogte te blijven van onze promoties, schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief. Op regelmatige basis ontvangt u van ons een mailing met uitzonderlijke aanbiedingen.

Uw persoonlijke gegevens of uw e-mailadres worden niet doorgegeven aan derden.
U kan zich tevens op elk moment uitschrijven indien gewenst.

Wenst u geen promotionele e-mail meer te ontvangen schrijf u dan hier uit.
Hotel Sandeshoved
Hotel Sandeshoved is een opmerkelijk rustpunt, gelegen in het centrum van Nieuwpoort-Bad aan de verkeersvrije zeepromenade, ten zuiden palend aan het dynamische winkelcentrum van de Albert I Laan. Onze restaurants met zicht op zee staan bekend om hun (h)eerlijke keuken en vlotte, sympathieke bediening. Ons hotel biedt een groot aantal kamers, studio's en appartementen (allemaal voorzien van televisie, telefoon, badkamer met bad of douche en toilet) . U heeft de keuze uit vol- of halfpension, self catering of kamer met ontbijt. Onze gastronomische themaweekends en arrangementen voor korte en lange verblijven bieden voor elk wat wils. Wij hanteren gunsttarieven voor kinderen, 60-plussers en groepen. Ook kunt u gebruik maken van onze accommodatie voor zeeklassen, conferenties, seminaries, studie- en vormingsdagen. Wij worden zeer gewaardeerd om onze zorg voor banketten en familie- of bedrijfsfeesten.

 
 
Departement Internationaal Vlaanderen

Afdeling Toeristisch Ondernemen en Strategische Goederen
Dienst Toeristische vergunningen

Boudewijnlaan 30 bus 80
1000 BRUSSEL
TEL: 0032 2 553 29 50
Email: logies@iv.vlaanderen.be

‘Het Departement internationaal Vlaanderen is de bevoegde instantie die de vergunning toekent en waar verdere informatie verkregen kan worden over de reglementering inzake de exploitatie van een gastenkamer en de rechtsmiddelen die algemeen voorhanden zijn bij geschillen en waar de toerist een klacht kan indienen.’

 


Hotel Sandeshoved - Hoek Zeedijk - Goethalsstraat 1 - 8620 Nieuwpoort - Tel: 058/22.23.60 - Fax: 058/23.95.23
Privacy verklaring
© Hotel Sandeshoved 2012 - Design by Ostendwebdesign