Informatie & reservatie:

Villa verhuur in Nieuwpoort aan zee:

Naast onze hotelactiviteiten bieden wij u ook de mogelijkheid tot verblijf in één van onze villa's.

Dit is een ideaal alternatief voor grotere groepen en/of families. Ook voor wie liever houdt van de vrijheid en het zelf koken zijn onze moderne villa's een must.

Waarom kiezen voor uw vakantie in Nieuwpoort :
  • Nieuwpoort heeft zijn badplaats met zijn dijk, zijn zeereepduinen en zijn strand. Het strand is een uitgelezen plaats om te vertoeven. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is er altijd wat te beleven op het strand. Zonnen, zandkastelen bouwen, schelpen zoeken, strandjutten op de vloedlijn, vliegeren, garnalen kruien, krabben vangen vanop het strandhoofd enz., te veel om op te noemen.
  • Voor echte natuurbeleving kunt u in Nieuwpoort terecht. Het spreekt voor zich dat het landschap, de fauna en flora die u hier ontdekt, typisch zijn voor de ligging aan de Noordzee.
  • Nieuwpoort en vooral ook de kleine deelgemeenten Sint-Joris en Ramskapelle vormen het ideale decor voor wandelingen en fietstochten. Bij Toerisme Nieuwpoort zijn een aantal uitgestippelde fiets- en wandelroutes beschikbaar.
  • Kinderen zijn dol op spelen aan het strand. Maar er is veel meer. Denk maar aan de kinderboerderij De Lenspolder. En er is natuurlijk de speelpleinwerking waar zowel kinderen uit Nieuwpoort als bezoekers terechtkunnen.
  • Nieuwpoort heeft een heel grote variëteit aan sportinfrastructuur. Niet alleen sport aan land maar ook en vooral sport op en in het water.
Villa Falstaff

Dit charmant cottage-stijl hoekhuis met zicht op zee ligt pal in het centrum van Nieuwpoort bad. De ruime villa biedt plaats aan maximum 10 personen in 5 slaapkamers.

Villa Beaufort

De residentiële villa is gelegen in een groene omgeving op 300m van het strand en het toeristisch centrum van Nieuwpoort bad. Met 5 slaapkamers is er plaats voor maximum 10 personen.

Boreas

Deze volledig gerenoveerde woning met een tendy touch ligt op 100m van de zeedijk. Met 9 slaapkamers is er plaats tot maximum 18 personen.

Duplexappartement Prima

12 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
terras

Appartement Prima 101

10 personen
4 slaapkamers + 1 slaaphoek
2 badkamers
terrasHotel Sandeshoved - Hoek Zeedijk - Goethalsstraat 1 - 8620 Nieuwpoort - Tel: 058/22.23.60 - Fax: 058/23.95.23
© Hotel Sandeshoved 2012 - Design by Ostendwebdesign